The white ones from
Ossian (Nieva, Segovia, Castilla-León) are made following the methods from
Burgundy in France. Thus, one can feel the mineral tasting, the presence of the
wood -weird for Spanish white wines-. Among the red ones (Pago de Carraovejas
winery, the main brand of the group) I would like to emphasize Pago de Carraovejas
Reserva 2012 with its complex wooden and spicy flavours.
Los blancos de Ossian (Nieva, Segovia,
Castilla-León) se elaboran siguiendo los métodos de Borgoña en Francia. De esta
manera uno puede sentir el sabor mineral, la presencia de la madera -raro en
los vinos blancos españoles-. Entre los tintos (de la bodega Pago de
Carraovejas, la principal marca del grupo) me gustaría destacar Pago de
Carraovejas Reserva 2012 con sus aromas complejos a madera y especias.
A Pago is a terroir, a special vineyard
that has keeps its traditional process of winering with a strict control of the
grapes used (it is forbidden to add grapes from another vineyard).
Un pago es un
terroir, un viñedo especial que mantiene su método tradicional de vendimia y
crianza con un control estricto de las uvas utilizadas (está prohibido añadir
uva de otro viñedo).
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